Riitanpihapuoti Turun Koivulassa, Rajakivenkatu 4, on avoinna sovittaessa. Verkkokauppa on aina avoinna! Tuotekuvastoon tulee uusia tuotteita lähes päivittäin ja ostoksia voi tehdä myös  soittamalla Riitalle 040-5932558  –  toimitustapoina nouto tai postitus tai Matkahuolto.  

Puolalanpuiston Teemapuoti “Iso-Puolalan Vintti” Turun keskustassa (kartta ks yhteystiedot) on  avoinna teemalla PÄÄSIÄISPUOTI                                           8.4. – 18.4.2019   ma-pe klo 9-15   ja   la-su klo 12-18. Palmusunnuntain viikonloppuna on Iso-Puolalassa myös Ovo Decorin pääsiäismunanäyttely ja kahvila.

Pääsiäislauantaista äitienpäivään 20.4. – 12.5.2019 Vinttipuoti on sonnustautunut NAISELLISEKSI BUDUAARIPUODIKSI, jonne kannattaa tulla ostamaan Riitan antiikkilöytöjä ja Marin floristiikkaa. Buduaaripuoti on avoinna to-su klo 12-15. Samaan aikaan  lauantaisin ja sunnuntaisin on Iso-Puolalan liiterissä myyntinäyttely  ‘Liiteristä salongiksi’ – hattuja, kukkia ja peilejä menneiltä vuosikymmeniltä. Ja viikonloppukahvila on myös avoinna. TERVETULOA!!!