Riitan Pihapuoti Turussa toimii toistaiseksi verkkokauppaperiaatteella. Verkkokauppa on siis aina avoinna! Tuotekuvastoon tulee uusia tuotteita lähes päivittäin.  Ostoksia voit tehdä suoraan verkkokaupasta ja tuotekysymyksiin saat vastauksen, kun lähetät  viestilomakkeen, jonka löydät kunkin tuotteen kohdalta klikkaamalla ko tuotetta.  Voit myös soittaa Riitalle 040-5932558.  Tuoteostosten  toimitustapoja ovat nouto puodista, jolloin voit tottakai tutustua puodin koko tarjontaan sovittuna ajankohtana tai postitus tai Matkahuolto.    

Riitan Pihapuodin tuotteita on tällä hetkellä myynnissä verkkokaupan lisäksi myös Nauvon keskustassa sijaitsevassa Saaristo shopissa pienellä kirpputorilla (Nauvon Posti toimii samoissa tiloissa), joten tervetuloa poikkeamaan, kun liikut Nauvossa. Touko-kesäkuussa Nauvon keskustaan vierasvenesataman läheisyyteen avautuu pikkuruinen Riitan Pihapuodin myymälä somaan pikku mökkiin, josta ulkokuva etusivulla ja karttasijainti yhteystiedoissa.

Kiitos, kun teet yksilöllisen ja ekologisen valinnan ostamalla kierrätettyjä ja taidokkaasti valmistettuja vanhoja esineitä. 

Ostoskori